fredag, februari 18

Sängproblematiken

Dethär förklarar ganska bra hur vi sover nu. Det går helt bra, eller nästan iaf, enda problemet är att Arthur i sömnen bestämmer sig för att han ska ligga över mitt huvud och jag måste flera gånger lyfta honom till mitten. Men förutom det ja, så sover vi alla bra såhär.

Men där på sidan finns det ju en spjälsäng, och nu är liksom frågan vad vi ska göra med den. Arthur är just nu i en sån fas att han inte sku gå med på att sova där. Han är så bestämd i den viljan och därför känns det så fel att låsa in honom i en bur när man vet att han absolut inte vill det. Han ska ligga mellan oss, och det stör ju inte oss.

Men sängen sku ju kunna utnyttas till nåt, speciellt med tanke på vi hoppeligen har en till familjemedlem om sådär 2,5 månad.

Några av mina alternativ:
-Ta bort ena väggen och laga det till en stora barns säng, då kanske han sku kunna sova lite där och inte var inlåst. Säkert sku han sova mest med oss och sängen är onödig.
-Ta bort ena väggen och lyfta upp bottenet och sätta det fast i vår säng och så kan han sova där iställer och så kan miniminbabyn ligga i mitten. Och mitten är nog inte bästa platsen för en pyttetyp.
-Laga det till en babysäng och lyfta upp bottnet. Problemet med det är att då har Arthur ingen säng.

Jag blir bara inte klok på det. Inget alternativ är bra.

Inga kommentarer: