onsdag, januari 6

Snorig pojke

Ja. Arthur är snorig, ordentligt snorig för första gången. Hans andning bara rassla på natten. Och så har han hosta. Stackarn. Tror inte att jag sovit så mycket inatt för han har sovit jätte oroligt och velat att man håller honom i handen och sätter i tutten och så. Och så har han ju ätit också x antal gånger. Tappar räkningen. Glad att vi har näsdroppar och näs-frida, det lättar faktiskt. Har också höjt sängen lite, men finns det andra knep?

2 kommentarer:

Heidi sa...

Usch, de e så tråkigt när de små är sjuka :(
Vi gkorde som ni när Lusen var förkyld,nasolinnäsdroppar, nenäfrida, ordentligthöjd huvudända. Vi satte även vicksvaporub (1/2 tsk) i varmt vatten och i sovrummet under natten och det hjälpte bra hemma hos oss. Mot hostan brukade min mamma alltid hänga upp byke i sovrummet så att luften skulle vara fuktigare och de brujade hjälpa! Hoppas ni blir friska snart!

Michaela sa...

Det är jättetråktigt och sen när de inte ens kan prata och säga vad som är fel! Men nu har det ren blivit bättre som tur. Det där med vicksvaporub testa vi faktiskt och han sov bra hela natten.