tisdag, januari 5

Virriga tankar

Jag är jättenöjd över att ha gett amningen en chans och att det nu funkar rätt bra.

Jag är glad för att Arthur tar tutt och flaska.

Jag gillar inte att Arthur äter från flaskan när det finns mat i mina bröst, men när han är så otålamodig och inte hinner vänta på att det rinner till så är flaskan enda alternativet för han bara gallskriker åt brösten.

Jag undrar när han ska börja äta färre gånger på natten. Nu är vi igen uppe vid 4-5 gånger.

Funderar om det ändrar sen när han börjar få riktig mat.

Jag är jätte tacksam för att ha en så söt son som Arthur, som sällan skriker utan orsak, och "talar" på som aldrig förr.

Jag funderar hur jag ska kunna börja införa någon vettig rutin åt honom eftersom varje dag ser olika ut och han sover omkring 5 gånger varje dag.

Tycker att näsdroppar är jättebra åt småbarn. Man sätter in lite av det i näsan och nästa sekund kommer kråkor och snor ut.

Jag kan konstatera att babyn kan inte allt från början men bara man ger det tid blir det bättre. Arthur vägra sova ensam som nyfödd och då stressa jag över det, men nu sover han alltid i sin egen säng. Samma gällde att sova ensam och inte i famnen under dagssömnen. Saker fixar sig. Nu hoppas jag att han sku lära sig somna själv snart.

Jag har en chokladfri januari månad. Sen ska jag också undvika att ta till mat, för det har blivit en vana att alltid ta till och nu ska jag bli av med den.

1 kommentar:

Liw sa...

Måste börja med att gratulera till sonen :-)

Jo, i princip så betalar folk för att göra sina barn till reklampelare och väldigt få verkar medvetna om det. Ganska konstigt att vi även idag är så omedvetna konsumenter...

trevlig tisdag!