lördag, maj 15

Härlig dag ute

Idag har varit en så härligt ljuvlig perfekt familjesommardag. Kan bara inte bli bättre.Solen sken och vi lämnade hemmet ren 9-tiden på moron.


Vår första destination var fazers morgonmål. Och fast det kostar en halv förmögenhet på veckosluten så var det nog värt det. Så jättemums. Plättar med grädde, jättegoda tårtor, gott kaffe, perfekta semlor. Arthur tyckte också om deras gurka och pitaya.
Efter morgonmålet shoppa vi något smått åt varje familjemedlem. Jag fick leggings, Arthur sommarhatten och Micke t-skjortor. Vår nästa destination var sen salutorget. Salutorget är så sommar.

Jag åt årets första jordgubbar. Jag älskar jordgubbar.
Vi var en sväng via butiken och sen kom vi hem för en stund. Arthur träna på sitt abbbabba. Det är typ det ända han gjort ida.
4-tiden for vi på grillpicnic med Arthurs gudföräldrar. Arthur var ett charmtroll och kröp inte en enda gång utanför filtarna. Han stod några gånger vid kanten och titta ut på gräset men for aldrig över.
Han hölls alltså på de tre stora filtar vi hade, men allt som fanns på dem ansog han var hans. Så han fick en brödbit.

Sen hitta han vinflaskan och den tyckte han ju att var hur rolig som helst. Likasom han tyckte om senapstuben, alla tallrikar, plastknivar, foliepapper, allas fötter...Efter att Dannu prisat hans nöjdhet och gladhet blev han trött. Han sku sitta i Mickes famn och få kvällsgröten men han bara gallskrek tills jag to honom i famnen. Då var allt bra och han åt lite. Halv 7 somna han. Tyvärr så väckte en berusad man honom när vi vänta på tåget i Hoplax klockan 8 och han har fortsättningsvis inte somna om. Fast vi i en timme försökt. Suck!

Inga kommentarer: