lördag, maj 22

Skön dag och solkräm

Hemma från stugan och oj vad fridfullt det var. Om hela sommaren sku vara som idag sku det vara toppen. Dethär är ju utsikten man ser när man kommer ut från stugan vi ska bo i, eller egentligen är det bastukammaren vi bor i.
Väldigt lugnt och soligt idag.
Grönt och skönt.Arthur tog en liten paus i allt utforskande och vila på en dyna. En av oss höll hela tiden reda på honom så allt tog lite längre tid, men eftersom han bara kunde vara på ett ställe så fick det bli så.

Glad slappis. Kolla glappet mellan framtänderna!Trött pojke när vi kom hem.

Och ännu lite om solkräm. I apteket stod en lapp att man inte ska smörja in barn under 2 år, och sen säger vissa att absolut inte under 1 år. Men sen köpte jag ändå en eucerin kids 25 solkräm åt honom för den var från 6 månader med fysikaliskt skydd (det stöter liksom bort strålningen från huden och dras inte in) och passar atopisk hud. Tänkte att det är bätte att sätta det på tex hans händer, för han håller i sig i vagnen utanför vagnkupan, än att han sen bränner sig. Lät honom idag också vara i t-skjorta och satt då på armarna. Så hoppas att han nu inte får något fel av det.

Inga kommentarer: