söndag, maj 30

Tapas eurovisionskväll





Kvällen var jättelyckad. Alla våra plockbitar blev jättegoda. Det var oliver, parmesangratinerad paprika, kronärtskocka med feta, fetatomatsallad, marinerade champinjoner, lufttorkad skinka med päron(!), brödbit med mozzarella, tomat, basilika och ost, chorizo plus ännu pestopotatis. Detta avnjöts med skumvin och min egen sangria. Som efterrätt hade vi chokladfondue med päron, anana, kiwi och brödpinnar. Mums. Dessutom vann Tyskland och det tycker jag att var helt bra. Liksom att de kan göra nåt som vinner, för nåt år hade de väl nå vadde, dadde, daaa...

Till det lilla negativa hörde att eurovisionen börja och sluta så sent, samt att Arthur vakna 1 miljon gånger under showen och Micke gick till slut och sova med honom i vår säng och då somna båda som stockar. Och jag fick se på showen. Det var snällt.

Nu dricker jag skumpan som blev kvar från igår och förbereder mig mentalt för att flytta till stugan imorgon. Som tur har vi nån pinne som ger internet. Men oturligt nog verka Arthur inte tycka om att vara där, han sku bara vara i famnen idag, och satt man ner honom så högg han in naglarna i en. Stakin.

Inga kommentarer: