fredag, maj 28

Tvål och matstunder

Dethär är tvålen jag diskar med hemma. När jag var i Ecuador så diskade man allting med sånhär hård tvål och sen en tvättsvamp. Tycker att det är mycket enklare att diska så, kärlen blir renare och det strittar inte vatten allestans. Problemet är att dethär är de sista diskmedlen vi har kvar och tror inte man får det i Finland. Dehär två är köpta från Ecuador för 2,5 år sedan men har också köpt sådana från Rumänien. Måst väl fara på resa snart igen...
Ett mellanmål, eller nåt, idag. Så gott. Men tyvärr kunde jag inte riktigt njuta av det för herr ångvält sku ta det. Sen fick han ett basilikablad som han smaska i sig till en sörja och nu finns det basilika allestans på golvet.
Arthur under kvällsgröten. Tror att det är för att det kliar i tänderna som han i något skede sätter fingrarna i munnen genast efter att gröten kommit och sen smörjar han det över hela ansiktet. Säkert bra ansiktsmask.

Jag och Arthur gjorde något stort idag, eller det var mera jag. Vi var till Lidl och jag körde bil och Arthur var med. Vet inte när jag sku ha kört bil senast och kommer aldrig ihåg vad man ska göra vid triangel, väja för dem från höger eller alla?!. Och sen är jag också en sån hönsmamma som oftast sitter brevid Arthur när vi alla åka bil, men nu satt han helt ensam. Nå, det är kanske 2,5 km till Lidl:n så vi klara det bra. Arthur satt sen också så fint i den vanliga butikskärran. Han är ju så stor. Han var som en ängel hela resan. Pep inte ens en gång. Har en så duktig son. Och han har en smått löjligt mamma.

Inga kommentarer: