måndag, maj 17

Träning påbörjad

Idag var jag ut på länk, första gången på långt över 1 år. 14 minuter joggade jag. Och jag är ju så stolt över mig själv. Har länge haft planer på att börja träna igen men eftersom Micke är mycket borta och jag inte orkar göra något på kvällen så har det inte blivit av. Idag börja Micke lite senare och vädret var härligt så idag börja jag.

När Arthur börja få vanlig mat och amningen minska så kom jag plötsligt in i mina gamla kläder, men nu har de igen börja bli tighta och sen är min mage stor och lös och äcklig. Så måst väl göra nåt åt saken innan det blir värre. Och sen så får man ju mera energi av att träna och mår bättre. Och egentligen bryr jag mig inte om hur jag ser ut, vill bara må bra och känna mig frisk, häslosam och energisk.

4 kommentarer:

Jill sa...

Jättefint! Sakta men säkert ökar tiden man orkar jogga. Även om det kan kännas trögt i början. Och du har så rätt, lite träning gör att man mår bättre, orkar mer och känner sig starkare.

Michaela sa...

Tack! Det dumma är ju att fast man vet att man börjar må bättre så tar det ändå mot i början. Suck.

Katharina sa...

Duktigt!! Jag har inte vågat springa ännu heller..men det är klart, jag ska väl kanske inte springa ännu då det bara gått 3 månader. Ikväll har jag ett träningspass med instruktör, det ska bli roligt så man får lite råd av någon som kan..:)

Michaela sa...

Du är nog så duktig som ren börjat träna!