lördag, januari 29

Dag 1

Hej

Nu ár vi dà i vàrt hotell club maspalomas uno pà gran canaria. Resan hit gick sà bra som den bara sku ha kunna gà. Micke checka in igàr kvàll sà vi kunde sova ànda till halv 5.

Flyget gick helt perfekt med Arthur. Inte alls svàrt att flyga med honom. I bòrjan titta vi ut, sen gjorde vi nàt i tvà timmar à sen somna han och sov i 3 timmar (!) i vàra famnar. Sen var det bara 1 timme kvar. Tvà gànger skrek han. Nàr Micke sku ta honom vid sàkerhetskontollen och nàr jag i flyget sku pà wc. Jag fick ta med honom. Och ànda missòdet var nàr han sòndra kaffemjòlken i planet òver sig sjàlv. Lite tràngt var det fòrstàs, speciellt dà magbabyn var extra sparkig och sparka konstant.

Hàr àr skònt. Solen har idag tittat fram nàgra gànger men fast den inte varit framme har det varit milt och skònt, var tom. i poolen en gàng idag. Och Arthur i minipoolen, dit han lyckades snubbla och fara under hela tvà gànger och bli ràdd, ràdd. Men jag àr tròtt, sà jàkla tròtt. Arthur somna just (har tid 18.35, dàrtid 20.35 och dà ha han varit vaken sen finsk tid 11.30) och allt har varit nytt och han har varit sà nyfiken och glad och sprallig. Men jag sku bara ha villa sova och inte orka med allt yrande. Har tex blivit nerkisad 3 gànger (helt eget fel dà jag inte tagit i beaktande att han idag druckit dubbelt mer àn vanligt) och att vara i butiken var en total katastrof. Nà, ska snart gà och sova och hoppas att vi inte vaknar fòre 7 imorgon och dà ska jag vara pigg och ha upptàckarglàdje.

Inga kommentarer: