torsdag, januari 20

Fortsättning på pottstoryn

Ingen vill höra sånthär, men jag måste få komma ihåg denna grej. Är bara så stolt. Hur kan mitt troll vara så duktigt?

Var på familjecafe idag. När jag gick på wc kom Arthur med och gick på pottan och kisa, så han visste att där fanns potta. Efter att han ätit och gått och leka kom han till mig efter en stund och var lite sådär obekväm och peka/peta på blöjan. Jag tänkte att kanske, kanske vill han på pottan, hur otroligt det nu än sku vara. Och det var ju just det. En liten klick hade hunnit komma i blöjan men resten kom på pottan. Var typ helt stum av förvånan och stolthet. Mitt i leken sökte han mamma för att gå på pottan och skita. Och han är ju bara 1 år och 4 månader.

3 kommentarer:

Eva - kakkakaffe.com sa...

Ja, men visst är det fantastiskt! Nu hamnade jag faktiskt att byta en kakkablöja då C vaknade från dagsömnen, men jag är är sååå stolt och stum av förvåning när hon nästan sköter alla pottbestyr själv. Tänk ändå så mycket de lär sig - helt ofattbart egentligen.

Michaela sa...

Fast han nog flera gånger visat åt mig att nu vill han på pottan så har jag ändå svårt att tro att det är på riktigt, är så rädd för att jag nu på nåt vis klåpar det eller inte tolkar hans signaler rätt så att allt bara far till skit. Värsta spänningsmomentet med pottande.

Lee sa...

Ja saknar er! Arthur kommer att va så stooor när ja kommer hem!