måndag, januari 17

Transport av småbarn och baby

Jag har inga skolarbeten ännu, Arthur sover, jag dricker te och äter shokomuffins och surfar och söker syskonvagnar.

Jag hade ju allt klart före vi ens bestämde oss för att försöka få ett barn till. En babyjogger city select sku vi ha som transportmedel, där kan man se båda barnen, den har stora hjul, ryms bra in och så. Den perekta syskonvagnen helt enkel. Om man då inte har en hiss som är 76*96 cm stor. Då skiter sig allt. (Och jaaa, jag svär över vår hiss varje gång jag åker den och drömmer om att flytta!)

Nu har då alternativen varit rätt få. Eller egentligen det enda har varit att använda vår nuvarande vagn för båda barnen. Babyn i sjal/bärväska när vi far nånstans och sen när vi är nånstans kan han vara i vagnen och så Arthur på hemvägen. Han sku ju nog kunna gå själv på vårsommaren om vi inte bodde var vi bor. Här kör en massa bilar och utanför huset är vatten utan staket, så om han går måste man när som helst få fast honom, för när man tex går till lekparken måste man gå över åtminstone 5 stora övergångsställen.

Vagnar som liknar Phil&Teds ryms säkert inte in på längden i vår hiss, men en sån sku ändå inte funka då jag vill att Arthur också ska kunna sova dagssömn i vagnen, och iaf vill jag se den nyfödda. Helst båda barnen.

Nu har jag då igen fått upp ett litet hopp, en mountain buggy duo, den är endast 73 cm lång och sku på bredden alltså rymmas in genom hissdörren. Nu är då frågan bara hur lång den är och om en människa också ryms med i hissen, och förstås om ett Arthur barn ryms i den. Och råd har vi ju helt säkert inte med den, men jag måste hitta en vagn som passar oss. Eller flytta och köpa babyjoggern.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
ifall du skulle vara intresserad har jag en begagnad vagn (märke baby travel? eller vad den nu hette, från sverige) till salu, modellen är liknande som mountain buggy duo, babykoppa ingår. Stora hjul, lätt att skuffa o jättepraktiskt med skilja suffletter o ryggstöd o att äldre barnet kan åka vänd framåt medan man har babyn i koppan vänd mot en själv. Bredd 74cm, men jag befarar att man inte ryms o stå tillsammans med den i er hiss..

h Elisa
pihlajainen hotmail com

Michaela sa...

Du har just fått mail.