fredag, januari 14

Väntar

Jag väntar på att Micke kommer hem från biblioteket. Då får han ta Arthur och göra nåt ute med honom och jag tänker gå till posten och till Aktia för att fixa ny barnförsäkring. Och jag ser så fram emot det, helt galet massor.

Arthur har haft skit förmiddag idag, och då menar jag helt megaskit, så jag behöver nån stund utan buhhhuuuuhuuu haklappen kom i vägen för skeden eller buhuhuuu mjölken var inte framme hos mig på 1 sekund eller buhuuuu mamma läs boken NUUUU (när jag är på vessan) eller buhuuuuhuu ska inte sitta i matstolen men vill nog ändå ha mat.
Sen när jag rastat mig lite ska jag och Arthur ha en kiva tumiskväll, undrar vad för spännande vi hittar på.

Och imorgon, imorgon ska Arthur första gången somna med nån annan än oss eller min mamma. Vi ska på släktfest med Micke och Arthurs gudföräldrar kommer till oss över kvällen för att leka med honom. Och jag har inte alls stressat över det eller oroat mig. Han är så lugn och glad med andra människor så de kommer att gå toppen.

2 kommentarer:

Peppe sa...

Magnus har också besöt Aktia idag för tusen olika barn- och livsförsäktingar (eller åtminstone två).Det tycke ligga i luften.

Vi har för övrigt också en sur typ här hemma.

Michaela sa...

Det roliga med sura typer är att när de blir gladare blir man själv också så jätteglad att oj vad gulligt barn man har.