lördag, januari 8

Värmefin

3 veckor tills vi hoppeligen dagtid är i + 20 grader. För mig och Micke som har samma storlek året om är dethär ju inget problem, men för Arthur som inte ryms in i sina gamla sommarkläder och inte har några nya är det ju lite jobbigt. Nå mycket nytt behövs ju inte, säkert behvös mycket långärmat och benat där med men vinterskor är tror jag lite att ta i. Så har nu världens problem att hitta skor i storlek 25 som är på en prisnivå för skor som används i en vecka. Ett annat problem är simbyxor för den uppvärmda poolen, finns ingenstans.

Nå vi hitta idag iaf lite rea t-skjortor och en fin (öööh...) sommarhatt som Arthur i butiken älska att ha på men här hemma bara kasta bort. Får se hur mycket den används och hur många gånger han blir tagen för flicka. Men det var det enda vi hitta till ett relativit litet pris och den täcker bra.
Solhatt och sockor från HM och 2 euros reaskjortor från Lindex. Stockmann var för dyrt så köpte inget där, för inte ens de hade vettiga simbyxor.

Och ännu en bild på favoritsysselsättningen just nu: Att vara ute och se på alla snö och plogfordon. Och han är smart vår pojke, med otroligt lokalsinne. Han sitter i pulkan och om man går åt fel håll (alltså inte ditåt var vi sett traktorer nu i flera dagar) så tjuter han och pekar åt andra hållet. Och sen när man går rätt som Arthur vill så möter man alltid nåt fordon. Det är tydligen sånthär stadsbarn underhåller sig med på vintern.

5 kommentarer:

Hanna - RamSamSaa sa...

tips: jag sökte simbyxor till Elias förra veckan. De fans ingenstans (eller om de fans så var de av nåt märke som kosta 35e, ja tycker de är för mycke) Stadium hade simbyxor för 7.90 och då ja kom till kassan hade de ännu extra rea så de kosta 3e. Tog mesamma en storlek större för framtiden. Jag sku kunna ge Elias gamla simbyxor i storläk 86 men de är säkert också för små åt Arthur.

Michaela sa...

Tack för tipset. Ska gå dit och kolla, glömde helt sportbutiker

Liw sa...

Åh, solen! Vart ska ni åka?

MIn tös är också helt tagen av traktorer och andra stora fordon, Brum brum , täät täät säger hon och ler :-)

Liw sa...

MIssade visst lite i min adress.

Michaela sa...

Solen jaa, hoppas så att vi får se den. Vi far till Maspalomas i Gran Canaria för en vecka. Kan hoppeligen lämna bort vinterkläderna då.