måndag, januari 3

Den slappa söndagen med konsekvenser

Här var vi söta och glad på varandra ännu.
Här var det kväll och Arthur busig, bl.a. satt han själv på tv:n och lekte med fjärrkontrollen vilket inte är ok.
Mat fick han iaf, laga lite stekt ris från föregående dags rester och det blev faktiskt jättebra, tom Arthur åt megamassor (han har varit lite selektiv med maten på sista tiden)

Igår var en dålig föräldradag från vår sida. Det enda smarta vi gjorde var att gå till butiken med vagn, vandra i butiken med Arthur i vagn och sen komma hem. Dagen före gick vi endast till vidoebutiken, också med vagn. Annars såg vi mest på tv (okej, lite skolarbete fick jag gjort).

Inte undra på att Arthur var helt havlt omöjlig igår. Dessutom åt han snacks typ hela eftermiddagen/kvällen, lite riskaka här, lite stekt ris där och ännu lite av min saft på i nåt skede. Att somna gick inte alls och han gjorde allt han inte får och var bara allmänt busig. Men, man kan ju inte skylla på honom, stackars lilla barn som varit inne alltför länge med tråkiga föräldrar som bara ser på tv. Idag ska inte vara en sån dag, vet bara inte vad vi ska göra, men nåt hittar jag väl på. Micke får fara till bibloteket för nu måst detdär slutarbetet bli klart.

2 kommentarer:

Eva - kakkakaffe.com sa...

Vi hade precis en sådan dag också. Celine grät, utan att överdriva, säkert 35 gånger. Till slut räckte med att titta på henne - vete fåglarna vad ungen felade. Så tog vi oss i kragen på eftermiddagen och skulle aktivera dom, men då startade inte bilskrället och vi fick bara i nerverna allihopa. Men. Idag vaknade vi till en ny dag - en dag som är sååå mycket bättre redan :) Efter regn kommer solsken (men med mitt skolarbete går det helt år röven).

Michaela sa...

Jo, idag har varit helt toppen ren. Jag har duchat (gör under!) och varit lugn och förstående och vi gick ut på vår stengård och stod och såg på en plogtraktor i en halv timme, ungen somna till och med lugnt i egen säng vilket inte hänt på år och dar.

Hoppas att ni får er bil i skicka, säkert inte så praktiskt att inte ha bil!