lördag, januari 22

Livstecken

3 hemska nätter. Inatt värst. 11 igår kväll när Arthur bara grät reservera vi tid till läkare för idag över internet. Hur smart är inte det! Han fick överraskande nog feber igår på eftermiddagen å och har petat sig i örat. Nå vi får se om där är nåt.

Annars så far jag och Arthur till Pojo idag. Micke har killveckoslut. Nå. Jag är iaf död. Men lever nog.

3 kommentarer:

Hanna - RamSamSaa sa...

Elias fick också feber i går eftermiddag. Han spydde en gång på natten och har fortfarande feber... Kanske de fick nå smitta i går??

Liw sa...

Det låter ju som öroninflamation säger jag som är öronbarn. Hoppas ni får svar hos läkaren. Väldigt smart med internetbokning, önskar det funkade så i Umeå med :-(

Michaela sa...

Hanna: Han vakna efter 1 timme och var helt varm. Men han har då enterorokko och det tar 3-7 dar att få så det måste ha kommit nån annestans ifrån. Men konstigt att båda blev sjuka igår och de var så pigga där.

Liw: Vi har en försäkring för honom med noll euros självrisk så vi gick till privatläkare och kunde därför beställa över nätet. Men systemet är verkligen smart. Vi har ofta trott att det är örona men har ännu aldrig varit det som tur, denhär gången var det en virusinfektion.