lördag, januari 1

Resereservation

Jag har blivit äcklig och tråkig, och jag är inte alls stolt över mig själv. Men det är nu bara så att jag inte orkar se snö i 3 månader till. Så nu håller jag på att reservera en charter-resa till Kanarieöarna. Det lamaste som finns i min lilla värld. Men när pengar är den största avgörande faktorn och vi alla kommer iväg för en vecka med hotell och flyg för under 1000 euro, då är det bara så att det blir lame. Och det är ju nästan 4 år sen jag chartrat sist och kanarieöarna har jag senast varit på som minimini, så kanske, kanske det inte blir så farligt. Och det viktigaste är ju att slippa klä på sig en massa lager kläder. Svalt kommer där ju nog att vara i början på februari, men ska nog ändå våga dra på mig en kjol och skippa dunrocken.

4 kommentarer:

mjau sa...

Just i dag har jag försvarat charterresan och Kanarieöarna på Facebook. ;) Tycker inte alls det är förkastligt att åka dit när man reser med barn. Vi har bokat samma resmål till mars och jag är mycket lycklig. Vill bara ha sol och en pool och har verkligen inga andra krav, så why not liksom? Vart åker ni?

Michaela sa...

Det är ju säkert helt ok, har alltid bara varit så emot det och därför är jag lite kluven nu, men lite sol och pool är ju det ända jag vill så, exakt, why not?!
Vi far till Maspalomas, till nån bungalow-grej med massa grönt gräs och lekpark, den 29.1. Valet stod mellan det och playa de amadores, men tänkte att iaf blir man inte uttråkad i maspalomas.
Vart är ni påväg?

mjau sa...

Alltså, undrar om ni inte ska till samma plats vi var i fjol då, i Maspalomas. Dunas nånting hette det, vi var jättenöjda. Maspalomas är fint, inte lika nedkört som Playa del ingles bredvid, och lugnt och bra för barnfamiljer. Rena rama tyska pensionärsparadiset, en massa gamla tyskar var där men de var snälla. ;) Och strandremsan är fin och vädret var underbart, så vet du vad, vi åker till samma ställe i år, hahaha! Men tar ett nytt hotell för omväxlingens skull. ;)

Michaela sa...

Dunas är det inte, men säkert nåt liknande. Vad roligt att du talar gott om det, ser då ännu mera fram emot det! Och det att man far tillbaka så säger ju nåt om stället. Bra.