onsdag, januari 19

Gravidstatuts vecka 25

Att få en magbild är typ omöjligt. Fast jag har platt bak är jag nu inte såhär platt och magen är definitvit inte såhär stor, men när man har en klängapa i famnen så putar man ju ut magen.
Men där står nog någo upp iaf, en liten söt bula som inte på nåt sätt är i vägen. Här v. 25+1. Apan är här på mitt huvud.

Krämpor: Få. Foglossning när jag springer (efter Arthur) och sammandragningar (när jag t.ex skuffar omkring Arthur i hans gåvagn) och mera toalettbesök än tidigare. Brösten känns också lite mjölkiga och sku gärna amma dem tomma. Men rätt lite eftersom jag första gången kom på att "ajo jag är gravid" när vi varit vakna i 1,5 h.

Klädstatus: Har inhandlat två nya gravidbyxor/leggings. Mest för att jag inte hade någo byxor och också för att de är så sköna och spänner ingenstans. De enda gamla som var hela är inte så stretchiga. Mera graviditetsrelaterat kommer jag inte att köpa.

Inhandlat till babyn: Inget.

Rörelser: Känner då jag fokuserar och känner efter, men inget som stör nattsömn eller dagstid.

Tankar: Väntar sååå på att lära känna en ny människa och sku gå helt sönder om nåt gick snett. Ska bli så spännande att se hurdan individ som ploppar ut. Väntar också jättemycket på förlossningen, denhär gången ska iaf nåt filmas och jag vill göra det naturligt.

4 kommentarer:

Liw sa...

Gud vad skönt att inte bli störd av bebis, här håller den mig vaken långa perioder av nätterna och snurrar runt så jag måste springa och kräkas. Inte alls trevligt!
Vad duktig han är att gå på pottan. Härligt!

Michaela sa...

Jag hade sist också moderkakan fram och jag är säker att det är det som dämpar rörelserna i mitt fall, kan inte ens föreställa mig hur det sku vara att bli väckt av sparkar på natten. Måste vara jobbigt!

Eva - kakkakaffe.com sa...

Jesus människa. Exakt var har du din mage?!

jade sa...

guapaaaa