fredag, augusti 26

Badpojkar

Typ världshistoriens sämsta bild (Micke är en ännu sämre fotograf än jag och foto-objekten hade inte så fina miner heller), men de är så söta mina två små pojkar. Blir bara kärare och kärare i dem hela tiden. Och de funkar så bra tillsammans. Arthur som inte alls brytt sig om Sander förut har nu blivit världens gulligaste storebror. Han kramas om Sander är lessen, söker alla Sanders leksaker och ger dem och är annars också bara så snäll. Men det är han nog annars också, snäll alltså. Han funkar bra med andra barn och är rätt lugn, det hör till hans personlighet.

Men för mig har det också varit viktigt att inte förbjuda honom från att vara nära Sander eller hela tiden säga att han ska akta och vara försiktig och att detdär får du inte. Tror att det sku göra det mycket mera lockande och det sku ge uppmärksamhet för fel saker.

Läste nångång i nåt forum att det är dåligt med syskonvagn så att syskonen sitter brevid varann för då kan den äldre vara dum mot babyn, men jag tycker att utgångspunkten där är lite vrickad. För det måste ju vara självklart att man inte är dum och det måste ju föräldern visa att inte är okej. Ja vi har iaf inte haft nåt problem med det. Men ja, Arthur är ju sån och sen har han inte alls varit intresserad av Sander, förrän nu då.

2 kommentarer:

Nonnu Neuloja sa...

Meillä Erik on vasta nyt oikein kunnolla kiinnostunut vauvasta. Aluksi ei oikein noteerannut, välillä kävi halaamassa jne. nyt tuo puklurättiä jos vauvalla on puklu tai tuttin jos vauva itkee. Omia autoja on kiva näytellä vauvalle ja halailu/pussailu on kivaa.
Niin ihana seurata sivusta kuinka veljesten suhde alkaa muotoutua. Heistä on varmasti paljon seuraa toisillee kunhan Otto tuosta vähän kasvaa.

Michaela sa...

Exakt så är det här med! Hade bara hört skräckhistorier så det är så roligt när de på riktigt är så söta.