lördag, augusti 27

Lång bra dag

Idag har varit en lång, lång dag. På moron städa jag som en dåre när Micke var med barnen i parken, på barnens vila fundera jag skolsaker och rädde upp papper, sen fick jag ett roligt samtal före vi for på två-årskalas och från två-årskalaset körde vi till Lojo till vår tomma lägenhet. Samtalet jag fick var från de förra ägarna och de meddela att det är tomt och att vi kan fara dit. Så dit for vi ju. Förstås. Måste ju se vad vi har köpt. Och nu var första gången jag tänkte " Va fan ha vi gjort?! Vi är ju inte riktigt kloka. Va ska vi göra i Lojo? Det är ju långt från stan. Va ska ja göra med en trädgård? Oj, såna skåp. Hjälp, ska dethär också målas" Och så skrek Sander typ non stop och Arthur rev ner allt som kunde rivas ner och skrek helt massa i det tomma hemmet som eka som aldrig förr. Rätt oharmonisk första visit. Men fast det är lite mera målningsarbete än tänkt så kommer det nog att bli så otroligt bra när vi får det fixat, och annars också kommer det att vara toppen. Arbetsbänken i köket är bara så bäst.
Mitt kök. Är så kär i det. Men konstatera att kylskåpsdörren öppnar åt helt fel håll. Störande. Hoppas det går att ändra.
Sander hade nåt och var väldigt missnöjd länge, och det händer typ aldrig. Men sen blev han nog också nöjd och allt var bra.
Arthur sku bara "drijcka, drijcka" å så hällde han en smoothie över sig och fick gå i kalsonger.

2 kommentarer:

Waenthoronien sa...

Det borde gå att ändra kylskåpsdörren, fast det kan kanske vara lite knepigt. Det är ju hursomhelst jättedumt att kylskåp alltid (?) säljs med dörr som öppnas åt samma håll när det ibland är så sjukt opraktiskt på det sättet.

Michaela sa...

På vårt kylskåp här var vi nu bor går det att göra, hoppas att det också går där. Kom inte att tänka på det igår när vi var där.