söndag, augusti 21

Kräftskivan 2011




Tågresan gick bra. Kan bara inte förstå varför lekplatsen är på andra våningen. Ett jäkla shå (ingen aning om stavning...) att först få upp allt, sen släpa ner alla för wc besök och sen igen upp och sen igen ner...Sander var bara här när vi kom in i tåget och gick ut ur tåget. Arthur var i vagnen.

Vi blev över natten på min morfars gård. Vi var: jag, min mamma och Arthur och Sander. Bilen var totalt fullproppad. Där fanns en resesäng (användes aldrig men byggdes nog upp), en ikea matstol (satt Arthur i sådär 15 minuter), en resevagn (välanvänd, Sander sov hela kvällen i den), en potta (användes flitigt då Arthur inte hade blöja), kläder, kräftor, drickor, godis, chips, morotsrutor, leksaker, minidator...
Redo att fara på kräftskiva!
Han gillar att suga saltvattnet och att tugga på klorna. Han förstår inte riktigt att ingen äter klorna utan bara biter i dem.
När Sander var vaken fick han titta på sin leksak. Men mest ville han nog ändå vara i famnen. Som tur fanns det massa famnar.
Arthur lekte massa med sin ett år äldre småkusin under kvällen men när han blev trött så fick han börja titta på cars.

Sånhär gladis vakna idag efter tupplur nummer 2 (av 4). Som tur kunde jag muta med lite bröst när han tidigare tyckte det var dags att vakna, så kunde själv också sova 1 timme för natten blev nog lite väl kort.

Och ja. Kräftskiva med två små innebär nog att man inte hinner äta så mycket kräftor, men jag kompensera det istället med chokladkaka mitt i natten när de sov. Roligt att träffa släktingar var det nog. Och nästa år kommer vi att ha kort väg hem. Typ 15 minuter.

Inga kommentarer: