fredag, augusti 26

Badrummet

Alltså man sku ju kunna tro att det är roligt att få planera ett badrum. Nåja, det sku det säkert vara om man hade all tid i världen att kolla in möbler och kakel och sen fundera hit och dit.Nå, nu finns det inte så mycket tid och stunderna jag och Micke kan diskutera i lugn och ro är få.

Igår var vi till Ikea. Bestämde att Ikea får vara helt bra, tror att allt sist och slutligen är rätt lika och Ikea är ju så mycket billigare. Sen sätter vi vita möbler (var först inne på mörkbruna), vitt kakel på väggarna och mörkt på golvet. Sen blir kanske också väggen som går till bastun mörk/grå. Det borde vara rätt säkra färgval och gör att badrummet inte känns smalt och mörkt. Sen kan man med handdukar, mattor, andra grejer göra det färggrannt och livligt. Bestämde sen att det endå blir bara en lavoar och sen kommer också duschväggen att bli sån man svänger. Taket borde man säkert också göra nåt med...

Och allt kommer ju ändå att vara så mycket bättre än dethär.


2 kommentarer:

Hanna - RamSamSaa sa...

De låter fint! Vi håller också på att planera badrummet som bäst. Samma har vi funderat på, vita väggar och grått golv :) Jag tycker också att två lavoarer är lite onödigt.. hur ofta står ni med Micke och tvättar händerna samtidigt??

Michaela sa...

Jag tänkte mera sådär att när Micke rakar sig och Arthur ska tvättas. Eller när vi kommer in och alla ska tvätta händerna... Men sist och slutlgien är gångerna ganska få. Och förutom att jag tycker om två så är säkert också en orsak att vi nu har typ en 40 cm lavoar och där ryms man överhuvudtaget inte. Men skåp vinner nog sen i slutändan.

Jag tror att vitt och grått är ganska evigt, man blir inte trött på det och det blir inte fult. Nu har ju man nångång tyckt att beiga badrum också är fina. Fundera lite på brunt först men det kan efter 10 år sen vara väldigt fult, lika som alla blommiga kakel är idag.