fredag, augusti 12

Lekrummet

Marbodal.se

Snart ska ju jag få inrda vårt hem, å då vill jag att det ska vara någorlunda vettigt och sånt jag (och lite Micke med) tycker om. Vi kommer att ha ett sovrum där vi alla sover och ett stort öppet kök/vardagsrum där vi kommer att ha tv, soffa och stort matbord. Det sista och minsta rummet kommer att vara lekrum och arbetsrum.

Tanken, just nu, är att en stor ikea expedit hylla ska dela rummet så att datahörnan blir lite avskilt. Sen har jag tänkt mig lite stuva hyllor och bord till barnleksändan. Men jag gillar vita möbler, mest för att då passar det alltid in, speciellt om allt är vitt. Jag gillar inte att ha vitt och trä blandat, så sku därför helst ha allt vitt. Men sen sku jag igen villa ha datahörnan lite mörkare och barnsidan mera färggrann. Men när jag hitta denhär bilden konstatera jag att det nog kan bli helt bra med vita möbler och sen en massa färggranna småsaker. Sku också kanske villa tapetsera om och just sätta nån ganska neutral vägg som man sen kan sätta lite väggbilder på. Eller nåt. Det är så svårt, det finns så mycket som är roligt och fint.

Men en sak som absolut ska finnas är en liten krittavla på väggen. Allt finns det å!

Idag ska jag till Ikea. Ensam (hoppas jag). Ska kolla badrum, barnrum, sängmöbler, gardiner, soffor och mattor. 3 veckor så får vi nycklarna.

Inga kommentarer: