tisdag, augusti 23

Två eller en?

Nu vill jag ha hjälp. Vi ska ju göra badrumsremont, eller inte vi då, utan vi ska bara bestämma hur det ska se ut. Alltså jag då. Och nu har jag kärat ner mig i systemet med två lavoarer.
Badrummet är inte stort men avlångt (3,5*1,5) så det sku rymmas dit å sen ryms å tvättmaskin å dusch å nån hylla.

Jag har alltid velat ha två lavoarer, men nu är jag ändå osäker på om det är smart. Det finns också en lite skild wc med liten lavoar i lägenhet. Så, min fråga. Är det smart med två lavoarer eller nåt som bara är onödigt?
Länk

7 kommentarer:

pia sa...

Vi hade det hemma hos mamma och pappa, eller de har ju dessa där än. Enligt mig helt onödigt, trots att vi som mest bodde 6 barn och två vuxna där..

Katarina sa...

håller med, onödigt, vi klarar oss perfekt med en + då ryms det mera skåp o de behövs alltid

Josefin sa...

Ser snyggt ut men tror inte att det behövs två så ofta. Åtminstone har jag inte saknat en till:)

Anonym sa...

Torkskåp eller torktumlare skulle jag hellre ha om det fanns plats ...

Michaela sa...

Tack före era åsikter. Kanske jag tror att det behövs två för att den vi nu har är så liten. Så kanske en normalstor/lite större ändå sku vara bäst.

Nina sa...

Min kusin och hennes familj la in en dubbel i deras lägenhet vid renovering för typ några år sedan. De var jättenöjda med det det, tyckte att allt blev smidigare på morgonen med 2 barn (då 5år och 10 år) och 2 vuxna. De tyckte att det gjorde deras lägenhet mkt mera funktionell.
Nu har de precis flyttat till hus och det första de gjorde var att renovera toan på sovplanet o. göra dubbel där oxå. Nu med 3 barn o. 2 vuxna, jag antar att det underlättar då de ska iväg på morgonen och alla skall fixas.

Jag kan nog tänka mig att det skulle vara en hit för era små oxå. Om inte annat så behöver de inte samsas vid vattenlekar... :)
Jag skulle nog ha uppskattat det som barn också, slippa min syrras tandkrämsskum i håret t.ex. ;)

Så nu fick du en PRO oxå, bara för att göra det svårare...

Michaela sa...

Tack för pro kommentaren Nina, och roligt att du igen börjat blogga. Konstatera sen slutligen att i just den lägenheten är det smartare med mera skåp och mindre lavoar. Vi bor kanske 5-10 år där och jag tror det aldrig efter det kommer att bo två barn där (inte särskilt länge iaf) eftersom det är en trea. Och sen när det finns lavoar i wc:n så får det nu bli 1. Men sen nån dag när vi har 150 m2 och massa utrymme, då ska jag ha två.