fredag, mars 25

34+3


Fick fota själv när inget Micke tagit dög. Ja sängen i bakgrunden är obäddad.
En Micke fotad bild av magen framifrån

Jag bad Micke fota några magbilder. Han tyckte det var jobbigt och att jag är "obsessed" med det. Då var det kanske tredje gången jag bad, under hela graviditeten. Dessutom var bilderna han tog helt urusla från helt skumma vinklar. Det är en av orsakerna till så få magbilder. Men här är nu två.

Idag var det rådgivning igen. Allt var bra och för en gång skull var jag helt nöjd med viktuppgången. 600 gram under två veckor är helt ok, babyn måste ju också bli större och börja väga mer. Sist i samma veckor var det 1400 gram per två veckor, då var jag inte nöjd. Men nu äter jag ju bara sötsaker två dagar i veckan och sist åt jag säkert hela tiden (så som jag sku göra nu också om vi inte kommit på våra godisdagar). Men sist åt jag också en massa light produkter och motionera mera, nu dricker jag blå mjölk, sätter riktig grädde i maten och äter fetare margarin och bär omkring på Arthur nu som då.

En tråkig sak som börjat komma oftare och oftare är halsbränna till kvällen. Inte roligt, ska väl undvika rågbröd, paprika, lök och allt starkt.

Men nu när jag varit så duktig och inte gått upp för mycket ska jag fira kvällen genom att smälla i mig en stor portion vaniljglass med kinuskisås och doppa lite dops i kall mjölk. Megahälsosamt alltså.

Inga kommentarer: