torsdag, mars 24

Färgklickar




Tog med denhär färgklicken och for till centrum för att föra tillbaka reima dräkten. Borde på någo vis ha vetat att där pågick 3+1 dagar för om jag sku ha vetat det sku jag inte ha farit. Färgklicken for runt som en yr höna och att sitta i vagenen var inte mera ett alternativ. När vi vänta på att få tala bankärenden tog jag till nåt jag aldrig sku göra, jag öppna en abc-kexpåse och höll honom i vagnen med genom att mute med dem. Sen var vi ännu via jesper junior och prova byxor före Micke plocka upp oss för stort matinköp i gräsviken. I gräsviken åt vi också kvällsmål på subway och så köpte vi min nya leksak. I bilen på vägen hem orka jag igen inte med tjafs så jag tog till de sista kexen. Dåliga jag.

Min leksak som jag tittat på länge och länge velat ha, men endå kännt att det är så onödigt, det är ju inte nåt livsviktigt (såsom till exempel utekläder åt Arthur, trevligare mat åt oss alla eller en säng åt babyn). Micke har ju tyckt att jag ska köpa, och han ville egentligen köpa åt mig (egentligen ingen skillnad eftersom vi mest har gemensamma pengar). Han vill ha sin dator för sig själv =)

Så nu har jag en sånhär liten söt ljusgrön acer aspire one happy. Nu kan jag på sommaren sitta och surfa i nåt cafe när mina båda barn sover så sött i flera timmar i vagnen. Väldigt realistiska planer jag har... Men fin är den och roligt när den är så liten och lätt. Kan kanske börja muta Arthur med filmer istället. Dåliga jag.

2 kommentarer:

Eva sa...

Vetdu, ibland måste man bara ty sig till "dåliga" uppfostringsmetoder bara för att överleva. Och det är nog inte så farligt i alla fall! Och när du ammar nykomlingen så är det super med små snuttar som man visar från youtube åt den äldre ungen (kokemusta on).
Ska skriva ett längre mail åt dig gällande förlossning bara jag har tid.
Nu: dops och mjölk!

Michaela sa...

Jag resonera också lite som så att bättre än att jag får nervsammanbrott så får han lite kex, och youtube kommer säkert snart att användas mycket här.
Glömde köpa dops igår, så måst idag ännu köpa dem så att jag kan njuta ikväll.