söndag, mars 20

Dagarna i bilder

Micke fick en "fin" tröja i födelsedagspresent. Jag packa in den i en smutsig handduk i brist på nåt annat och inte ville jag ge den bara sådär. Hade lite missat detdär med att dragkjedjan går hela vägen upp. Oops.
Min 28 åriga man. På Leonardo.
Jag.
Vår förrätt.
Våra pizzor. De har jättegoda pizzor där, men dåliga knivar.
Min biogodis, gav största delen åt mamma när vi kom hem. Tycker egentligen inte om godis. Nappar är det ända goda. Choklad älskar jag ju nog, men man blir så törstig av det och det var ren utan en massa dricka problematiskt att klara av 1,5 h utan toalett. Vi var och se på the adjustment bureau. Och vi hade faktiskt en toppen kväll, inte nåt gräl, inte ens nära på. Vi var bara glada och söta och gick hand i hand och pussades i rulltrapporna.
Arthur är ännu lite febrig idag, han vakna 20 över 5 och kunde inte somna om, som tur var min mamma här ännu inatt så hon lekte med lego med honom klockan 6, när jag slöa i soffan.
Här sitter han i soffan med muminrussin och sina nya solglasögon, har inga gardiner i vardagsrummet så all den härliga solen skiner in.


Arthur äter typ inget nu när han ät lite sjuk, som tur dricker han. Så då kan vi ju passa på och ha en skräpmatssöndag, så Micke for iväg till mäcken och köpa massa ohälsosamt halvgott skrot. Så skönt att inte behöva laga mat. Försökte ge burkmat åt Arthur medan han var borta men allt kom genast ut tillbaka.
Men några franskisar med ketchup gick iaf ner (fast det ser ut som om han ogillar, men han fick typ ketchup på läppen) Vi satt hela familjen i soffan och titta på repris av american idol. Härliga söndag!

Arthur utnyttjar allt utrymme i vårt hem.
Sen prova vi vår/höstdräkten jag köpte igår. Är ännu fundersam på om vi ska hålla den eller ej. Det är en reima babymodell som nu säljs i sokos för 47 euro (för stamkunder). Den är den största storleken 92, och jag är fundersam om den ännu går i höst. Men jag gillar att byxorna är höga så att skitet inte kommer in i ryggen. Men sen är jag fundersam hur slitstark babymodellen är, tanken är ju att den också ska gå åt nästa barn, och sen följande, i två säsonger.
Arthur tror att jag vill att han ska ligga när jag fotar honom, så han la ner sig.
Lite stor är den ju nog ännu, så den borde ju gå på hösten. Sen är den inte heller så vattentålig, den klarar regn, men inte vattenpölar, men till det har vi ju kurabyxor. Jobbigt dethär med att bestämma sig. Sen har jag också köpt en härlig grön mössa och halsduk och det passar inte riktigt ihop, men med mössan syns han iaf.

1 kommentar:

Lee sa...

Härliga bilder! Ja gillar skarpt den bilden på A med sina glasögon! Haha :) Gillade ni annars filmen? Vi såg samma i San Francisco en dag när det bara regnade, jag gillade den ganska mycket faktiskt, men den handlade inte alls om det som ja först trodd att den sku handla om.. Ja läser dina blogginlägg på bloglovin o är lite efter efter semestern, så kanske du har bild på magen i ett senare inlägg, men om du inte har så vill du visa? Ja e sååååå nyfiken :) Det e ju int länge kvar nu mera!