lördag, mars 19

Denna lördag

Imorse var Arthur lite varm så vi bestämde att inhibera lördagsjomppan och fara till stan med mamma och låta Arthur sova i vagnen. Vi for före 11 och Arthur var helt slut. Vi gick in till stan så att han sku kunna somna. Nå. De gjorde han ju inte. Och vi gick i butiker, och han satt vaken eller sprang omkring. Däremellan försökte jag få honom att somna. Utanför Stockmann gick jag i 15 minuter och försökte få honom att sova. Nej, det gjorde han ej.

Var till Stadium och köpa stövlar och mössa åt honom. Skrikkalas när mössan sku provas, övertrött och varm. Somna nästan i min famn, men bara nästan. Åt riskaka. Trött och hängig. Klockan 1 när vi gick in till Sokos somna han äntligen. Där köpte vi en vårdräkt och gick med mamma till Casa Larga för lunch. Och när vi kommer in 13.27 öppnar Arthur sina ögon. Halvtimmes tupplur, yes! Åt megagod sallad med varm hängig miniman i famnen, fick hälften i famnen.

Nå, hemma mätte jag febern till 39,4 och konstatera att vi kanske bara borde ha stannat hemma idag, shoppingen blev nog inte så lugn och harmonisk som jag tänkt. Somna kunde han inte ens här hemma, så placera honom i soffan med blåbärssaft och havrekex och film. Sånt får man då man är sjukt. Men det ända han har är feber, lite skumt.

3 kommentarer:

Katarina sa...

Vi fick också lämna jomppan imellan, Ronja e också sjuk, hon reagera nu på mpr vacinationen hon fick nydligen.

Håppeligen nästa vecka :-)

http://mammakati.blogspot.com/

Michaela sa...

Vad roligt att du hittat min blogg, så att jag hitta din!

Arthur borde få mpr på tisdag, få se om han är i skick för det då.

Katarina sa...

ronja fick nu svullna lymfkörtlar av de vid benväcket - likna lite på brock, så blir int rädd ifall arthur får de också, har förstått att med mpr:n e de jätte vanligt.

hitta bloggen av en slump via en kompis kompis blogg, var du komenterat om hushålls papper :-)