torsdag, mars 17

Morgondagen

Den stora brandbilsmannen till vänster fyller år imorgon. Dethär är vårt lekrum och det är så hemskt och oinrätt som nåt kan bli. Men att kombinera enkelvagn, dubbelvagn, madrass, leksaker, data, databord och printer går helt enkelt inte, så ids inte ens försöka.

Imorgon blir Micke 28 år. När vi träffades var han typ 22. En av hans födelsedagar spendera vi i Thailand med en hummer och när han fyllde 25 ordna jag en helt toppendag med skrinskoåkning, restaurangbesök och biobesök och ännu några dagar senare en överraskningsresa med några kompisa till Estland. När han blev 26 fick han biljetter till Pablo Fransisco stand-up men ifjol for vi med Arthur till Barcelona på Mickes födelsedag och fira den inte alls.

I år ser det också dåligt ut. Gillar att överraska men det är så mycket svårare när det finns så mycket mera faktorer inblandade (typ en Arthur), och sen har jag just denhär veckan haft fullt upp med skola. Så imorgon får han en tröja av mig, inget av Arthur och en bit nedfryst kladdkaka and that's it.

Men sen på kvällen ska vi ha roligt (fast oftast brukar vi just då börja gräla helt massor och det är slutligen inte alls roligt). Halv 9 ska vi på bio (undrar hur jag ska hållas vaken) och före det ska vi och äta nåt gott och billigt (bio är ju sjuuuuuukt dyrt, 12 euro/person!) och sen vill jag ha både popcorn, godis och pepsi max till bion. Sku villa äta pizza, sallad, biff och glass där före också. Så härligt att äta i lugn och ro och bara njuta, men hur ska allt rymmas ner?! Och hur ska jag hållas vaken?

Annars så går det helt bra att lämna bort sötsaker i veckan, har inte haft nåt problem att klara denhär veckan. Ska så forsätta med det för jag vill ha energi med två barn och jag vill inte gå upp en massa bara för att jag äter choko hela tiden.

2 kommentarer:

Lee sa...

Oj, jag har glömt bort Mickes födelsedag! Jag skyller på att jag var på semester då och hann inte kolla FB så ofta. Kan du skicka försenade gratulationer åt honom från mig? Och annars, vitsi att det e så länge sen ni träffades! Va du bara 19/20?? Känns som bara för ett par år sedan..

Michaela sa...

Vet du jag måst ju ha varit 19 när vi träffades, undrar hur jag fira min 20 årsdag. Säkert Hangö?! Men jag tycker också att det är så konstigt, för i mitt huvud så var jag typ 22-23 när vi träffades. Och då var jag väl 23 när vi gifte oss. Konstigt. Det låter ungt men jag känner mig gammal och inte alls ung.

Och inga problem att du glömde den.