måndag, mars 21

Me and my son



Två randiga innemänniskor. En med otroligt vacker frisyr och den andra med de härligaste minerna.

Arthur är ännu sjuk. Han har vaknat med sådär 45 minuters mellanrum i natt och gnytt och efter det kastat sig över mitt eller Mickes huvud. Trevligt. Men han vakna ändå för uppstigning först kvart före 7, så det var ju bra.
Vet fortfarande inte vad han har, lite utslag tyckte jag mig se på tungan, men han vägra visa mera, så vet ej, och lite täppt i näsan är han med. Så förmiddagen har vi spenderat med att baka semlor, läsa fiskbok och steka spenatplättar. Det är så tråkigt att bara vara inne.
Fast föda som Arthur intagit idag före dagens tupplur är 2 skedar grynost. Som tur finns det välling och han drack en hel burk på morgon, plus en massa mjölk. Välling är så bra sjukdricka.

Annars så konstatera jag att det imorgon är 6 veckor kvar till beräknad födsel. Gaaalet! Hinner inte med.

2 kommentarer:

Eva sa...

Magfoto! Magfoto! Vi vill ha magfoto!
(h. en som i smyg saknar sin mage)

Michaela sa...

Okej, det ska komma ett i något skede. Men Micke, min fotograf, orkar aldrig ta foton på mig och de blir bara dåliga, men kanske jag vill minnas min mage.

Och egentligen tycker jag om att ha min gravidmage, för då är den inte korvig, utan rund och det finns en orsak till varför magen är stor och allt spänner, inte som det är annars.